Friday, March 27, 2020

Seksuaalisesti heteroseksuaaleista poikkeaville on tarjolla vain kivityskuolema, naisten ja poikalasten järjestelmällisten seksuaalisten hyväksikäyttöjen sekä ympärileikkausten ohella kun maamme väestönvaihto jatkuu päivä päivältä koronaepidemiasta huolimatta


Islamissa, "sharia-lain"alla: Seksuaalisesti heteroseksuaaleista poikkeaville on tarjolla vain kivityskuolema, naisten ja poikalasten järjestelmällisten seksuaalisten hyväksikäyttöjen sekä ympärileikkausten ohella kun maamme väestönvaihto jatkuu päivä päivältä koronaepidemiasta huolimatta. Sanna Marin kansanpetturihallitus nurin heti!


https://kuntavaalit-Tampere-2021.blogspot.com
Seppo Lehto muistuttaa; Kuntavaalit Tampere 2021: Muistakaa kukaan kommari kepuli demari kokkarihoro ei oikeasti aja normisuomalaisen, eikä homon, eikä lesbon asiaa, saati tue suomalaisten lisääntymistä suomalaisilla, vaan haluaa edistää väestönvaihtoa mustan tuhoisan tulevaisuuden asialla.


Islamin sharialain alla homot ja lesbot hirtetään, kun väestönvaihto etenee ja islamistit vallassa Tampereella ja muuallakin silvotussa tynkä-Suomessa. 

https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com Seppo Lehto Piss together against multicultural lies!
Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto tamperelainen valkoisen tulevaisuuden vaihtoehto kuntavaaleissa 2021 sinun ja meidän asiallamme tuellasi kohti suomalaisempaa vauraampaa kokonaista Suomea!
-----------
Kuntavaaliehdokkaanne Alk:n tavaraa ei mikään puoluepelureiden jakojäännös: Seppo Lehto historioitsija suoraan suojeluskuntien aikakaudelta
https://kuntavaaliehdokas-tampere-2021.blogspot.com/
--------
https://homous-ja-islam.blogspot.com/
--------------------------------------

No comments:

Post a Comment